Disclaimer

Gebruiksvoorwaarden
 
Uitsluiting van aansprakelijkheid, disclaimer
 
 
J. Kisch & Zonen bv te Amsterdam, stelt deze website zeer zorgvuldig samen en zorgt ervoor dat de website actueel blijft.
 
Echter, de informatie op deze website dient als niet bindende informatie.
J. Kisch & Zonen bv kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de actualiteit, juistheid, en volledigheid van de informatie op deze website.
 
Bij verwijzingen naar websites van derden of naar derden is J. Kisch & Zonen bv niet verantwoordelijk voor de inhoud van de gekoppelde websites.
 
Door het gebruik van de webpagina’s van J. Kisch & Zonen bv stemt U in met deze disclaimer.
 
Verder kan J. Kisch en Zonen bv niet aansprakelijk worden gesteld voor de dienstverlening, in het bijzonder het downloaden van bestanden die door J. Kisch & Zonen bv worden aangeboden, noch voor de schade die zou voortvloeien of in welk opzicht dan ook verband houdt met het gebruik van de webpagina of het niet kunnen gebruiken van de webpagina.
 
Alle rechten voorbehouden.
Afbeeldingen, teksten, grafieken, tabellen en animaties, downloads en video’s van en op de website van J. Kisch & Zonen bv zijn beschermd met auteursrecht  en andere beschermde wetgeving.
 
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd, verspreid, veranderd, of aan derden worden doorgegeven.