0 Vergelijken
  • Vóór 15:30 besteld: zelfde dag verzonden
  • Uitgebreide productkennis
  • Persoonlijk contact
  • Flexibele service
  • 128 JAAR VAKMANSCHAP!

Blum

Kisch heeft de afgelopen jaren veel relaties opgebouwd met verschillende bedrijven. Een van die partners is Blum. Blum verbetert al jaren de woonkwaliteit van enorm veel mensen door het bijzondere, hoogkwalitatieve meubelbeslag. Kisch verkoopt al jarenlang mooie producten van Blum. De oplossingen van Blumen Kisch verbeteren de kwaliteit bij uitvoering van al jouw dagelijkse taken.

Duurzaamheid, Kwaliteit en innovatie van Blum meubilair

Bij Blum staan duurzaamheid, kwaliteit en innovatie centraal. Aan al het Blum meubilair gaat veel onderzoek, testen en optimalisatie vooraf. Zo wordt de productkwaliteit altijd verhoogt en aangepast op de behoefte van de klant. Bovendien neemt Blum milieuvriendelijke maatregelen, zoals duurzame verpakkingen en leveringen. Zo worden de verwachtingen van de klant overtroffen.

Blum keukens en kasten voor een perfect interieur

Het Blum beslag wat Kisch aanbiedt, is van hoge kwaliteit. Een kleine greep van de producten en diensten die Blum allemaal levert aan blije consumenten: Blum staat vooral bekend om hun praktische keukens die precies zijn gemaakt op behoefte van de klant. De keukens van Blum maken wereldwijd indruk door de onderscheidende en hoge kwaliteit. Ook de Blum kasten maken veel indruk bij onze kopers. Smalle kasten, grote kasten, bovenkasten of koelkasten, alles wordt aangeboden door Blum.

Blum beslag online bestellen

Blum en Kisch zijn goed op elkaar afgestemd. Samen met Blum beschikt Kisch over een groot arsenaal aan productkennis en bieden we flexibele service. Het meubelbeslag, zoals schanieren en schroeven van Blum is online te vinden op de website van Kisch. Neem gerust een kijkje en zoek het Blum beslag uit die past bij jouw wensen.