0 Vergelijken
  • Vóór 15:30 besteld: zelfde dag verzonden
  • Uitgebreide productkennis
  • Persoonlijk contact
  • Flexibele service
  • 128 JAAR VAKMANSCHAP!

Sugatsune

Sugatsune is een wereldwijde fabrikant en distributeur van hardwarecomponenten van hoogwaardige kwaliteit. Sugatsune staat binnen de meubelbranche en de architectonische en industriële marktsegmenten hoog aangeschreven door de premium hardware. Het bedrijf staat bekend om duurzaamheid, functionaliteit en aandacht voor design en details. Een perfecte partner voor Kisch

Sugatsune Nederland in samenwerking met Kisch

Sugatsune denkt graag in oplossingen en mede door de investeringen in R&D weet Sugatsune de klant altijd weer te verrassen met een functioneel product op de markt. We zijn daarom blij dat we producten van hoge kwaliteit kunnen blijven leveren aan de klant. Technologie staat altijd centraal bij de activiteiten van Sugatsune. Mede door die geweldige technologie kunt je bij ons terecht voor de beste en functionele scharnieren, grepen, knoppen en vergrendelingen.

Nauwkeurig ontworpen producten voor elke behoefte

Sugatsune is gevestigt in Düsseldorf en bevat een catalogi van meer dan 30.000 verschillende onderdelen en producten die op voorraad zijn ondergebracht bij distributiepartners en magazijnlocaties. Door het ruime assortiment aan producten en onderdelen kan Kisch met behulp van Sugatsune helpen bij het verwezenlijken van behoeften van veel verschillende klanten.

De erkende kwaliteit van Sugatsune

De producten en diensten van Sugatsune worden algemeen erkend vanwege de hoge kwaliteit die is aangepast op de behoefte van de klant. Deze kwaliteit wordt voortdurend gewaarborgd door het verbeteren van alle ontwerpen door middel van strenge tests en stikte inspecties. Bovendien levert Sugatsune milieuvriendelijke producten aan alle klanten die rekening houdt met de gehele levenscyclus van het product: is het duurzaam genoeg? Is het product recyclebaar, biologisch afbreekbaar en onschadelijk voor het milieu? Dit zijn eisen waarop de producten en materialen van Sugatsune op afgestemd zijn.