0 Vergelijken
  • Vóór 15:30 besteld: zelfde dag verzonden
  • Uitgebreide productkennis
  • Persoonlijk contact
  • Flexibele service
  • 128 JAAR VAKMANSCHAP!

Blum Movento ladegeleiders

De prachtige loop, soepele Soft Close en één ladegeleider voor zowel Blumotion als TIP-on / BLUMOTION. Dat  zijn slechts enkele voordelen van de Blum Movento ladegeleider. Mede daarom is de Blum Movento ladegeleider één van de bekendste en meest gebruikte ladegeleiders. Blum Movento is er in 40KG, 60KG en zelfs voor bodemmontage. Wij leveren ook andere, meer simpele Blum ladegeleiders, dat zijn de witte nylon ladegeleider dubbel uittrekbaar 430E of enkel uittrekbaar 230M.

Blum ladegeleiders kopen bij Kisch.nl

Ben je op zoek naar ladegeleiders van kwaliteit? Bij ons vind je verschillende ladegeleiders en legraboxen van het merk Blum. Blum is al jaren een grote speler in het bieden van oplossingen en nieuwe ideeën op het gebied van woonkwaliteit. Zij verrijken ons assortiment door te voorzien in verschillende soorten ladegeleiders met mogelijkheden om de geleiders te voorzien van BLUMOTION en TIP-on. Wanneer de lade met kracht wordt dichtgeslagen wordt de TIP-on functie geactiveerd waarna de BLUMOTION het stokje overneemt om ervoor te zorgen dat de lade zonder enig geluid te maken sluit. De ladegeleiders en Legraboxen van Blum kunnen op meerdere plekken worden ingezet. Denk hierbij aan kantoren, voorraadkasten en natuurlijk komt de Blum Antaro goed van pas in jouw keuken.

Voordelen ladegeleiders van Blum

Blum levert verschillende soorten onderdelen voor jouw lades. De ladegeleiders van Blum zijn kenmerkend door hun kwaliteit waardoor het openen en sluiten van jouw lades geruisloos plaatsvindt. De ladegeleiders van Blum worden uit het zicht gemonteerd zodat uitstraling niet ten koste gaat van gemak en efficiëntie. Echter is hun aanwezigheid waarneembaar door de perfecte wijze waarop de onderdelen functioneren. Door de meegeleverde koppelingen wordt de montage van de ladegeleiders vereenvoudigd doordat er geen schroef- of boorwerk benodigd.

Alle categorieën