0 Vergelijken
  • Vóór 15:30 besteld: zelfde dag verzonden
  • Uitgebreide productkennis
  • Persoonlijk contact
  • Flexibele service
  • 128 JAAR VAKMANSCHAP!
Tot

Blum scharnieren en mallen

Blum is een begrip in de wereld van meubelbeslag. Professionals van over de hele wereld gebruiken Blum scharnieren in het monteren van hun meubels, kastjes, deuren en kleppen. We zien onder andere Blum scharnieren veel terug komen in keukenkasten van grote keukenfabrikanten. 

Soorten scharnieren van Blum

In ons assortiment vind je Blum scharnieren die geschikt zijn voor verschillende openingshoeken. Afhankelijk van hoe zichtbaar je wilt dat de scharnieren zijn kan er worden gekozen tussen opdekscharnieren, half opdekscharnieren en inliggende scharnieren. De scharnieren worden namelijk ieder op verschillende wijze gemonteerd. Opdekscharnieren zijn het meest zichtbaar doordat deze volledig op de meubels worden gemonteerd. Inliggende scharnieren zijn beperkt zichtbaar doordat deze aan de binnenkant van het meubeldeurtje worden gemonteerd. En zoals de naam al verklapt worden half opdekscharnieren half op het meubeldeurtje geplaatst. In de meeste gevallen wordt er in de laatste situatie gebruik gemaakt van 2 scharnieren. Wanneer de keus valt op duidelijk zichtbare scharnieren, vind je in ons ruime assortiment Blum scharnieren in diverse kleuren.

Blum scharnieren online kopen bij Kisch

Kisch heeft een mooi aanbod aan diverse scharnieren en mallen van het merk Blum. Blum scharnieren komen voor in verschillende hoeken; welk Blum scharnier jij nodig hebt, is afhankelijk van de positie (aanslag) van het front ten opzichte van de kast. Bekijk hieronder het aanbod scharnieren van Kisch:

Alle categorieën