0 Vergelijken
  • Vóór 15:30 besteld: zelfde dag verzonden
  • Uitgebreide productkennis
  • Persoonlijk contact
  • Flexibele service
  • 126 JAAR VAKMANSCHAP!
Service & voorwaarden

Wij gaan verhuizen!

Sinds 1974 zijn de Karperweg 41 en J. Kisch & Zonen aan elkaar verbonden. Toen de heer S.A. Parsser 48 jaar geleden besloot om van de Achtergracht te gaan verhuizen naar de Karperweg konden ze niet bevroeden dat Kisch en de Karperweg zo een goede combinatie zouden zijn. Maar nu kunnen de kleinkinderen van de heer Parsser met gepaste trots terugkijken op die beslissing die bijna een halve eeuw geleden genomen werd.

 

Want wat hebben wij fijn gewerkt in Amsterdam Zuid. Op de Karperweg werden nieuwe generaties geboren, terwijl de oudste generatie ons ontviel. Vele pieken, enkele dalen, veel lol, een enkele keer heibel. Vergaderingen, discussies, de vrijdagmiddagborrel, stroopwafels, de buurt, afscheid, feestjes, jubilea, de posters in het magazijn, de strijd om de parkeerplekken, de bekende chauffeurs, het loopje door de gang en ga zo maar door.
Kisch en de Karperweg, het was liefde op het eerste gezicht, een gelukkig huwelijk.
 

Maar aan al het goeds komt een einde, Kisch is in ontwikkeling, we groeien, we professionaliseren en we proberen ons elke dag te verbeteren. Een nieuwe generatie staat aan het roer en om de uitgesproken ambitie en groei te realiseren was een verhuizing onvermijdelijk.

Met veel trots en plezier gaan wij dan ook per 4 april onze intrek nemen op onze nieuwe locatie aan de Dukdalfweg 27 te Amsterdam.

Wij willen op elk gebied voorop lopen in de markt en op onze nieuwe locatie zijn de mogelijkheden daarvoor te over. Zo kunnen we op logistiek gebied enorme stappen maken, goederen sneller picken en op termijn komen wij met uitgebreidere mogelijkheden in samenwerking met onze bezorgdienst. Bovendien krijgen wij een state of the art showroom, ons eigen experience center met de naam ’24 uur met Kisch’. Dit omdat men 24 uur per dag met onze producten in aanraking komt. We bouwen ruimtes waarin onze producten verwerkt zitten. Zo maken wij een slaapkamer, woonkamer, inloopkast, keuken en natuurlijk een kantoor waar onze bureaus van Office By Kisch te zien zijn. Binnenkort ben jij dus als interieurbouwer, aannemer, kantoorinrichter, architect, eind gebruiker of gewoon omdat je het gezellig vindt, meer dan welkom om binnen te stappen in ‘24 uur met Kisch’ en zo de talloze mogelijkheden te bekijken.

 

Wij kijken enorm uit naar de volgende stap in ons 127 jarig bestaan. Een belangrijke stap. Wij willen elke dag beter worden, want wij weten: “De jaren die achter ons liggen, zeggen niks over morgen”

 

Komt dat zien, vanaf 4 april. De koffie staat klaar!