0 Vergelijken
  • Vóór 15:30 besteld: zelfde dag verzonden
  • Uitgebreide productkennis
  • Persoonlijk contact
  • Flexibele service
  • 126 JAAR VAKMANSCHAP!
Tot

Elektronische sloten

In een tijdperk dat steeds verder digitaliseert en innoveert is het elektrische slot bijna niet meer weg te denken. Bij elektrische sloten wordt er gebruikt gemaakt van een pincodeslot waarbij men toegang verkrijgt tot een locker wanneer de juiste code is ingevoerd. Elektronische sloten van Digilock en Mauer zijn alom bekend in de markt. Zowel Digilock als Mauer heeft zijn geheel eigen stijl, zodat er bij Kisch altijd iets te kiezen valt. Één eigenschap hebben Digilock en Mauer gemeenschappelijk: Kwaliteit.

Elektrische sloten kopen van Kisch

De elektrische sloten zijn voorzien van batterijen en stroomvoorziening waardoor het gebruiken van een sleutel overbodig wordt. Wanneer de code door de gebruiker wordt vergeten of wanneer deze te vaak foutief is ingevoerd kan er door middel van een hoofdsleutel alsnog toegang worden verkregen tot de locker. Onze elektrische sloten worden hedendaags ingezet bij scholen, sportscholen, hotels en ziekenhuizen.

Verschillende elektronische sloten

Bij ons vind je verschillende elektrische sloten van onder andere Digilock en Mauer. Digilock levert al jaren betrouwbare sloten en hebben hun pijlen gericht op technologische innovatie. De elektrische sloten van Digilock zijn kenmerkend door het design en het lage stroomverbruik waardoor de gebruiksduur van een slot aanzienlijk toeneemt. Mauer staat voornamelijk bekend om hun oplossingen op het gebied van veiligheid. Zo zijn elektrische sloten van Mauer monteerbaar op verschillende plekken. Denk hierbij aan jouw voordeur, buitendeur of binnendeuren. In ons assortiment vind je diverse elektrische sloten waaronder de Mauer Ellcam en de Axis, Sola 3 en Versa van Digilock.

Alle categorieën

115 resultaten
Weergave