0 Vergelijken
  • Vóór 15:30 besteld: zelfde dag verzonden
  • Uitgebreide productkennis
  • Persoonlijk contact
  • Flexibele service
  • 128 JAAR VAKMANSCHAP!
Tot

Tv liften

TV liften zijn een praktische oplossing voor wie op zoek is naar een comfortabele en moderne manier om zijn televisie op te bergen. Als je op zoek bent naar een TV lift om te kopen, heb je de keuze uit verschillende modellen, waaronder elektrische TV liften. Dit type TV lift werkt op elektriciteit en is eenvoudig te bedienen met een afstandsbediening. Heb je al een TV lift aangeschaft en ben je alleen op zoek naar losse onderdelen zoals een afstandsbediening? Bekijk dan de pagina losse onderdelen voor de TV lift.

Elektrische TV liften kopen van Linak of Venset

Wij leveren Linak en Venset, twee gerenomeerde merken met als gemeenschappelijke noemer: kwaliteit. De Linak en Venset liften zijn makkelijk in het gebruik, makkelijk in de montage en makkelijk aan te sluiten. De toverwoorden zijn dus makkelijk en kwaliteit en dat gaat niet vaak samen, maar de tv liften van Linak en Venset maken het mogelijk.

TV lift uit het plafond 

Op zoek naar een elegante oplossing voor het opbergen van je televisie? Overweeg dan een TV lift uit het plafond. De Venset liften kunnen ook omgekeerd gebruikt worden voor schermen die vanuit het plafond naar beneden moeten komen. Ze zijn gemakkelijk te bedienen en geven de kamer een moderne uitstraling. Bovendien bieden ze een efficiënte manier om je televisie op te bergen zodat je de ruimte in uw kamer optimaal kunt benutten. Onze TV liften zijn verkrijgbaar in verschillende maten en ontwerpen, zodat je precies kunt vinden wat bij jou past. 

 

 

Alle categorieën